Read Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh by Erich Maria Remarque Free Online


Ebook Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh by Erich Maria Remarque read! Book Title: Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh
The author of the book: Erich Maria Remarque
Edition: NXB Văn Học
Date of issue: 2003
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 4.46 MB
City - Country: No data
Loaded: 1600 times
Reader ratings: 6.1

Read full description of the books:“Bia mộ đen của bầy diều hâu gãy cánh” (Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh) nói về nước Đức và những hậu quả nghiêm trọng của chiến tranh. Tình trạng lạm phát diễn ra không thể kiểm soát, và người dân sống trong đói khổ, đến cả chết cũng phải đắn đo, vì không chắc mình có thể mua được một tấm áo quan đàng hoàng hay không. Louis – một chàng giáo viên “đã quá chán công việc nhồi vào óc trẻ con với những điều mà mình không còn tin tưởng nữa”, trở thành một nhân viên cửa hàng bán đồ tang chế, và mỗi sáng Chúa Nhật lại đến chơi đàn ở nhà thờ dành cho người tâm thần. Ở đây, anh đã yêu Issabelle – một cô gái điên, bằng tình yêu tuyệt đối thuần khiết. Thật thú vị khi theo dõi những đoạn đối thoại trong cuốn sách này, giữa những người bạn, giữa Louis và cha xứ, đặc biệt là giữa Louis và Issabelle – một người tỉnh và một người điên. Ở đó toát ra cái nhìn giễu cợt vào thời đại, vào cuộc sống, những hoang mang trước cái chết và sự cứu rỗi, cho đến sự bí ẩn của tình yêu.


Download Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh PDF Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh PDF
Download Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh ERUB Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh PDF
Download Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh DOC Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh PDF
Download Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh TXT Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh PDFRead information about the author

Ebook Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh read Online! Erich Maria Remarque is one of the best known and most widely read authors of German literature in the twentieth century.

Remarque's biography is essentially marked and his writing fundamentally influenced by German history of the twentieth century: Childhood and youth in imperial Osnabrück, World War I, the Weimar Republic, and most of all his exile in Switzerland and the United States. With the novel All Quiet On the Western Front, first published in 1929, Remarque attained world-wide recognition continuing today.

Examples of his other novels also internationally published are: The Road Back (1931), Three Comrades (1936, 38), Arch of Triumph (1945), The Black Obelisk (1956), and Night in Lisbon (1962).

Remarque's novels have been translated in more than fifty languages; globally the total edition comes up to several million copies.

The complete works of Remarque are both highly interrelated with his Osnabrück background and speaking thematically of a critical examination of German history, whereby the preservation of human dignity and humanity in times of oppression, terror and war always was at the forefront of his literary creation.Reviews of the Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh


LOUIS

There are significant drawbacks

BETHANY

Phone number need to drive to protect against robots I wrote the number and downloaded no problems.

THOMAS

The first review I put my soul in.

RUBY

Phone number you need to drive to protect against robots.
Add a comment
Download EBOOK Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh by Erich Maria Remarque Online free

PDF: i-tng-nim-en-ca-by-diu-hu-gy-cnh.pdf Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh PDF
ERUB: i-tng-nim-en-ca-by-diu-hu-gy-cnh.epub Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh ERUB
DOC: i-tng-nim-en-ca-by-diu-hu-gy-cnh.doc Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh DOC
TXT: i-tng-nim-en-ca-by-diu-hu-gy-cnh.txt Đài tưởng niệm đen của bầy diều hâu gãy cánh TXT